ONZE PARTNERS

Smart & Sustainable Shipping Flevoland

touw-kleur

ONZE PARTNERS

Om van Urk dé internationale hotspot voor duurzame scheepvaart te maken, zijn verbindingen nodig. Tussen bedrijven, overheid en kennis- en onderzoeksinstituten in de regio en tussen bedrijven op én buiten Urk. Voor Smart & Sustainable Shipping Flevoland (SSSF) werken de volgende partners samen:

Regionale ontwikkelingsmaatschappij Horizon

Coöperatieve Werft Shipbuilding (WERFT)

Weforsea Shipping

Green Maritime Consultancy

Stichting Maritiem Research Instituut Nederland (MARIN)

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR​

Smart & Sustainable Shipping Flevoland (SSSF) is mogelijk dankzij subsidie van de Europese Unie. Door het coronaherstelprogramma REACT EU, om precies te zijn. Investeren in een duurzame maritieme sector heeft de toekomst en daar is geld voor vrijgemaakt.

VOUCHERREGELINGEN

De provincie Flevoland stimuleert innovatie en samenwerking. Innoveren kun je immers niet alleen. Daar heb je kennis, kunde en ook geld voor nodig. De maritieme kennis- en innovatievoucher is in het leven geroepen om te investeren in slimmer en schoner varen. Samen werken we aan een toekomstbestendige Flevolandse maritieme sector.

De toekomst is dichterbij dan je denkt. Neem vandaag nog contact op met Arjan de Bruin van Horizon Flevoland via arjan@horizonflevoland.nl

Hij is contactpersoon voor de maritieme kennis- en innovatievoucher. Meer informatie? Kijk dan eens op onze website.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen ons project? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.